Tende

 

Ukoliko želite hlad na terasi, bilo da se radi o sklopivim tendama na ruke,tendama za vertikalnu zaštitu od sunca ili pak tendama za terase i zimske bašte, mi imamo rešenje. Osim što lepo izgledaju tende smanjuju temperaturu u prostoriji za najmanje 5 stepeni.Uz odličnu zaštitu od sunca takođe imaju veliku estetsku i reklamnu namenu.

 

Tende delimo na fiksne i pokretne, a izbor zavisi kako od tehničkih mogućnosti na samom objektu na koji se montiraju tako i od izbora kupca i pristupačnosti cene.

 

Pokretne tende u svim izvedbama mogu biti opremljene automatikom za izvlačenje i uvlačenje zavisno od parametara kao što su vetar, kiša, sunce, temperatura ili doba dana.

 

Pokretne tende koje imamo u ponudi delimo na zglobne makaza tende i tende za lodja terase (perde).

 

 • Zglobne makaza tende se izrađuju od plastificiranih aluminijumskih profila, noseće čelične( plastificirane) kutije 40mm x 40mm i visoko kvalitetnog inpregniranog (akrilnog) jednobojnog i dezeniranog platna renomiranog spanskog proizvodjaca Sauleda.

  Konstrukcija tende izrađena je od masivnih aluminijskih profila koji su plastificirani u belu boju.

  Izvlačenje tende standardno se vrši uz pomoć opruga koje se nalaze u aluminijumskim rukama tende.

   

  Visok kvalitet ugrađenih materijala garantuje dugovečnost tendi.

   

  Budući da služe stalnoj zaštiti od sunca za terase, balkone, lođe, izloge i slične prostore izrađuju se od duplo impregniranog platna,koje je i antistatičko u raznim bojama. Izrađeno je od visokokvalitetnih akrilnih vlakana koja su otporna na niske i visoke temperature.

   

  U izboru imamo preko 30 boja I dezena.

   

  Zglobne tende imaju više mogućnosti upravljanja i to:
  - ručno (kurbla)
  - elektromotor (prekidač, daljinski upravljač),
  - kombinacija (elektro motor, ručno).

   

  Svaka tenda i svaki prostor su specifični i samim tim svaka tenda ima svoju specifičnu cenu pa nas morate kontaktirati da biste dobili tačnu informaciju koliko košta tenda koja je vama potrebna..

   

 • Tende za lodja terase

  Ukoliko imate terasu sa bocnim zidovima i plafonom za Vas imamo u ponudi tende za lodja terase. Ona se proizvodi od standardnog mehanizma za namotavanje, akrilnog ili pvc platna i bocnih ruku od celicnog profila 30mmx20mm plastificiranog u belu boju.

   

  Tenda za lodja terasu je veoma otporna na udare vetra.

   

  Cena tende za lodja terasu je 150€/dužni metar, a ukoliko je tenda manja od 2m naplatiće se 2m odnosno 300€.

   

  Ukoliko imate već postojeću tendu na kojoj zelite da promenite platno jer se iscepalo ili izbledelo,

  mi se bavimo i zamenom platna.

  Cena zamene platna za akrilna platna je 25€/m2, a zamena PVC platna je 15€/m2 na utrošen materijal, a minimum je 130€, odnosno ukoliko je obracunata cena platna koje se menja manja od 130€ naplatiće se 130€.

   

  Sve cene su sa montažom.

  Vršimo i ugradnju nekih modela tendi koje nisu kupljene kod nas i cena usluge ugradnje je od 80€.

   

  Kvalitetna ugradnja tendi na teritoriji Beograda i okoline.

   

  Rok izrade i montaže : od 7 do 10 radnih dana.

 • Providne PVC folije

  Zimske bašte (providne PVC folije) predstavljaju novi vid prostora i jedan od najčešće primenjivanih oblika tekstilne arhitekture, čije su prednosti najpre uvideli i iskoristili ugostitelji, uvek u potrazi za inovativnim a ...

  Roletne

  Roletne su proizvod koji je dizajniran da pruži zaštitu od vetra, kiše, snega, hladnoće i toplote. Inteligentnim korištenjem roletni možemo značajno uštedeti energiju. Neke roletne mogu smanjiti gubitke toplote...

  Komarnici

  Komarnici predstavljaju evoluciju zaštite od komaraca i insekata. Apsolutno zdraviji proizvod od mnogih ostalih rešenja protiv komaraca i insekata. Izrađuju se od čvrstih materijala i vremenski postojanih elemenata sa elegantnim i prefinjenim dizajnom...