Komarnici

 

Rešite se dosadnih insekata u Vašim poslovnim prostorima, domovima, restoranima, apartmanima, vikendicama, kuhinjama…

Komarnici predstavljaju evoluciju zaštite od komaraca i insekata. Apsolutno zdraviji proizvod od mnogih ostalih rešenja protiv komaraca i insekata. Izrađuju se od čvrstih materijala i vremenski postojanih elemenata sa elegantnim i prefinjenim dizajnom. Delimo ih na fiksne, rolo, komarnike na šarke i plisse komarnike..

 

Kvalitetna ugradnja venecijanera na teritoriji Beograda i okoline.

 • Fiksni komarnici su funkcionalno i povoljno rešenje Vaših problema sa insektima. Okvir komarnika je izrađen od aluminijuma, a montaža i demontraža komarnika je vrlo jednostavna.

   

  Cena fiksnih komarnika je 25€/m2, a najmanja obračunska mera je 1m2

   

 • Rolo komarnici

  Mrežica koja služi za zaštitu od insekata izrađena je od kvalitetnog materijala (fiberglass), te je otporna na sve vremenske uslove. Rubovi mrežice prolaze kroz vodilice koje su zaštićene posebnim četkicama, a one sprečavaju oštećenje i kidanje mrežice.Ram rolo komarnika može biti plastificiran u belu,braon ili sivu boju. Rolo komarnik je veoma jednostavan za rukovanje.

  Izrađuje se po meri koja odgovara vašem prozoru, vratima ili krovnom prozoru. Nakon postavljanja komarnika vrata ili prozori mogu neometano da funkcionišu.

  Komarnici obezbeđuju 100% efikasnost u sprečavanju ulaska insekata, a sa druge strane pružaju odličnu vidljivost i ne umanjuju količinu svetla u prostorijama.Takođe pružaju nesmetan ulazak i cirkulaciju vazduha. Kvalitetnom zaštitom unautrašnjosti Vaših objekata poboljšavate udobnost i stvarate kvalitetnije uslove za život..

   

  Cena rolo komarnika je 45€/m2, a najmanja obračunska mera za prozorski je 1m2,

  odnosno ako je površina manja od 1m2 naplatiće se 1m2, sve preko 1m2 naplaćuje se onoliko koliko i jeste. Za rolo komarnik za vrata najmanja obračunska mera je 2m2.

   

 • Komarnici na šarke napravljeni su od aluminijumskih profila i fiberglas mrežice.

  Najmanja obračunska mera je 2m2.

   

  Cena komarnika na šarke je 80€/m2

   

 • Plisse komarnici

  Veoma adekvatna opcija za vrata i balkonska vrata gde se veoma često prolazi. Plise komarnici nemaju povratni mehanizam, pa je samim tim veoma lak za rukovanje. Mogu ga sa lakoćom otvarati i zatvarati čak i mala deca. Mrežica se pakuje i otvara kao harmonika, pa zbog toga zauzima veoma malo mesta. Veoma je kvalitetna i otporna je na sve vremenske uslove, a proizvodi se u tamno sivoj boji. Ram plisse komarnika napravljen je od aluminijuma, i plastificiran je u belu, braon ili sivu boju.

  Najmanja obračunska mera je 2m2.

   

  Cena plisse komarnika za vrata je 40€/m2

   

  U ponudi imamo i MINI plise komarnike za prozore.

  Njihova najmanja obračunska mera je 1m2.

   

  Cena MINI plisse komarnika za prozor je 40€/m2

   

  U cenu su uračunati i merenje i montaža.

  Rok izrade i montaže : od 2 do 5 radnih dana.

 • Providne PVC folije

  Zimske bašte (providne PVC folije) predstavljaju novi vid prostora i jedan od najčešće primenjivanih oblika tekstilne arhitekture, čije su prednosti najpre uvideli i iskoristili ugostitelji, uvek u potrazi za inovativnim a ...

  Roletne

  Roletne su proizvod koji je dizajniran da pruži zaštitu od vetra, kiše, snega, hladnoće i toplote. Inteligentnim korištenjem roletni možemo značajno uštedeti energiju. Neke roletne mogu smanjiti gubitke toplote...

  Komarnici

  Komarnici predstavljaju evoluciju zaštite od komaraca i insekata. Apsolutno zdraviji proizvod od mnogih ostalih rešenja protiv komaraca i insekata. Izrađuju se od čvrstih materijala i vremenski postojanih elemenata sa elegantnim i prefinjenim dizajnom...