Providne PVC folije za bašte

Zimske bašte (providne PVC folije) predstavljaju novi vid prostora i jedan od najčešće primenjivanih oblika tekstilne arhitekture, čije su prednosti najpre uvideli i iskoristili ugostitelji, uvek u potrazi za inovativnim a ujedno i funkcionalnim rešenjima.

U želji da odgovorimo Vašim zahtevima tu smo da osmislimo funkcionalno i estetsko rešenje za Vaš objekat i pružimo kompletnu uslugu od idejnog rešenja, preko projektovanja pa do izvodjenja zimske bašte.

Prošireni prostor restorana, kafea...zatvaranje terase, balkona, bazena... Sistemi zimskih bašti mogu se prilagoditi svakoj nameni i okolini.

 

Izradjuju se od providne PVC folije sa opšivkom od PVC platna, pri cemu možete izabrati preko 15 boja PVC platna kojim će providna folija biti opšivena.

Najbolja osobina providne PVC folije za baste je ta da je odličan izolator s obzirom da je debljine 0,75mm,a u isto vreme i elastična pa se lako rukuje sa njom.

 

Providna folija može da se montira kao fiksna (nema podizanja) ili pokretna odnosno da može da se srola po potrebi.

Za koji ćete se način odlučiti zavisi od vas i samih uslova za montažu na licu mesta.

Kao pokretnu, providnu foliju proizvodimo na dva načina i to :

 • na mehanizam (sistem kao roletna, sadrzi oklagiju, vodilice sa strana kuda klizi folija, kurblu za podizanje...), i

 • na raferšlus (na bočnim stranama nalazi se rajferšlus koji po potrebi odšnirate i srolate foliju odnosno zašnirate kada odrolate foliju kada je to potrebno...)

   

  Pri bilo kojoj varijanti providna folija mora biti opšivena PVC platnom u izabranoj boji.

   

  Cena folije je 22€/m2 za fiksno postavljanje.

  Cena rolo mehanizma je 180€ po otvoru.

  Cena podizanja na raferslus je 70€ po otvoru.

   

  Ukoliko je potreban neki dodatni ram da bi se postavila folija sa podizanjem na rajferšus ili ručno podizanje,

  to bi se moralo videti na licu mesta gde se montira, i mi za to koristimo aluminijumski profil čija je cena 6€ po dužnom metru.

   

  U cenu je uračunato i merenje i montaža, a najmanja obračunska mera je 3m2 (ako je u pitanju samo jedno polje onda je najmanja obračunska mera 5m2)

   

  Kvalitetna ugradnja providnih PVC folija na teritoriji Beograda i okoline.

   

  Rok izrade i montaže : od 7 do 10 radnih dana.

   

  Napomena: S folijama radimo otprilike od 1.OKTOBRA do 1.APRILA. Van tog perioda ne vršimo izradu ni ugradnju istih, kao ni uzimanje mera.

 • Providne PVC folije

  Zimske bašte (providne PVC folije) predstavljaju novi vid prostora i jedan od najčešće primenjivanih oblika tekstilne arhitekture, čije su prednosti najpre uvideli i iskoristili ugostitelji, uvek u potrazi za inovativnim a ...

  Roletne

  Roletne su proizvod koji je dizajniran da pruži zaštitu od vetra, kiše, snega, hladnoće i toplote. Inteligentnim korištenjem roletni možemo značajno uštedeti energiju. Neke roletne mogu smanjiti gubitke toplote...

  Komarnici

  Komarnici predstavljaju evoluciju zaštite od komaraca i insekata. Apsolutno zdraviji proizvod od mnogih ostalih rešenja protiv komaraca i insekata. Izrađuju se od čvrstih materijala i vremenski postojanih elemenata sa elegantnim i prefinjenim dizajnom...